Home sweeeet home!

Hallo iedereen,

Hier zijn we nog eens voor, helaas, de laatste update van ons verblijf in Marokko. Onze inleefreis loopt onvermijdelijk ten einde. Vanmorgen hebben we met spijt in het hart afscheid moeten nemen van Hlimou en zijn familie. Wat waren dat hartverwarmende mensen! We zijn onbeschrijfbaar tevreden en dankbaar om hoe zij ons voor de afgelopen 10 dagen hebben verzorgd en hebben voorzien van allerlei lekkernijen om onze hongerige magen te vullen na de uitputtende activiteiten.

Gisteren legden we na ons laatste avondmaal onze persoonlijke ervaringen op tafel, ieder met zijn eigen interpretatie van de reis. Conclusie: iedereen vond het een zéééér geslaagde inleefreis! Dit komt onder meer doordat we helemaal werden ondergedompeld in de Marokkaanse cultuur. De reis heeft ons ook doen nadenken over ons eigen geluk. We  hebben ons gerealiseerd dat we tevredener moeten zijn met de kleine dingen in het leven en er meer van leren genieten (zoals een rol wc-papier kunnen bemachtigen om eens goed te gaan KAKKN). Trees leerde bijvoorbeeld als eerste dan ook perfect wc-papier te lenen/stelen van Hlimou’s voorraad. 

Het waren tien fantastische – vooral leerrijke – dagen, maar we zullen toch tevreden zijn wanneer we terug in ons eigen bedje zullen liggen, bedekt met onze geparfumeerde lakens die we gewoon zijn en hard gemist hebben. Ook onze vertrouwde Nutella zal onze smaakpapillen deugd doen.

Tot slot willen we al onze trouwe volgers bedanken voor het loyaal volgen van onze blog, voor het onophoudelijke gespam van talloze reacties op eerder gepubliceerde blogs én voor het gezamenlijk bewonderen van de professionele foto’s die massaal door het HW-team werden genomen! We kijken met een glimlach op ons gezicht terug naar deze belevenis, eentje om nooit of te nimmer te vergeten!

Hierbij willen we uiteraard ook onze dankbaarheid uitdrukken aan de begeleidende leerkrachten: Elise “Mosie” Van der Mosen, Natalie “Nathie” Ampe & Kathleen “Kathy” Vanoverbeke. Het is dankzij jullie dat deze reis zo succesvol en vlot verliep; jullie zorgden voor een flexibele planning en bevorderden het plezier van ieder van ons! Bij deze, duizendmaal bedankt!

Voor een laatste keer: ‘La vie est belle!’

Inez, Jone & Mai Vy (EN JURGEN!!!!!!) 

Quote van de dag:
– “Vous voulez une banane? Un orange? De l’eau? Du pain? Du pain chaud?” – Hlimou, zo ongeveer 9x per dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s