SNEEUWPRET AU MAROC

Hey trouwe volgers,

Deze ochtend stonden we op en waren meteen klaar voor de lange rit in het mooie atlasgebergte. We begonnen de rit vol moed en genoten van enkele tussenstops met prachtige uitzichten. Tegen de middag merkten we al snel dat de rit langer zou duren dan gepland. Nadat iedereen in slaap viel, zorgde een sneeuwballengevecht ervoor dat we er terug tegen aan konden. Jawel, we zijn tot bij de sneeuw geraakt. Wist je dat je in Marokko kon skiën? En dat we met onze handen en voeten de Marokkaanse sneeuw hebben gevoeld? En dat op onze slippers? Sneeuwpret gegarandeerd!

Aangekomen in Imlil dachten we dat we tot rust konden komen in onze gîte, maar eerst moesten we nog een uur moesten stappen. Gelukkig hadden we mooi uitzicht. Eens de zon wegtrok daalde de temperatuur tot een Belgisch klimaat. Iedereen kroop snel in zijn slaapzak en we maakten het gezellig door dicht bij elkaar te kruipen. Na een kopje thee gingen enkelen wandelen terwijl de anderen een gezellig spel speelden. Tijdens de adembenemende wandeling hebben we kunnen genieten van het mooie uitzicht op het bergdorp. Hlimou leerde ons nadien enkele kennismakingsspelletjes en gaf ons weer interessante inzichten in de Marokkaanse cultuur. Eens het uur voor het avondeten aangebroken was, konden we ons verwarmen aan een haardvuur en genoten van een heerlijke couscous.

Na deze vermoeiende dag kunnen we nu met een gerust hart gaan slapen in deze koele gîte.

Dikke kusjes x

Trees, Vanessa en Emma

Quotes van de dag:
– “La vue est belle!” (Jurgen)
– “Van FC De kampioenen kan je super veel leren” (Marie)
– “Het is hier fucking koud!” (Yentl)

Een gedachte over “SNEEUWPRET AU MAROC

  1. Sneeuw met slippers, haardvuur, nieuwe inzichten, gezellig in de slaapzakken én een kopje thee… wat moet een mens nog meer? 😉 Geniet van jullie laatste avond en dag morgen!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s